Adresa : Strada Morii nr. 5 MOGOSOAIA, Judetul Ilfov, ROMANIA

Tel : (+4) 021 202 76 99

Fax : (+4) 021 202 76 37

Email : office@b-m.ro

 

 

Site-ul de Internet www.bm-inchirieri.ro este proprietatea societatii SC BERGERAT MONNOYEUR S.R.L. :
SC BERGERAT MONNOYEUR SRL
Strada Morii nr 5
Mogosoaia, Judet ILFOV
ROMANIA
Tel : +33 (4) 021 202 76 00
CIF : RO11359868 - Nr J23/1632/2002

 

Persoana responsabila de continutul site-ului este Mihai HOTINCEANU (email : office@b-m.ro).
Responsabilul de publicarea pe site-ul www.bm-inchieri.ro este Marc OLRY (email : marc.olry@b-m.ro).

 

Conceperea si realizarea site-ului :
SC Vulcain Communication SRL
Strada Traian Mosoiu nr 6, Apt 12
460000 CLUJ NAPOCA
ROMANIA
Persoana de contact : Philippe FERRER

 

Site-ul este gazduit de :
SARL CAP GRAND LARGE
41 rue de maubeuge

F75009 - Paris

Tél.:01-45-23-16-85

 

Protectia datelor personale
Site-ul www.bm-inchirieri.ro a fost inregistrat la Autoritatea Naþionalã de Supraveghere a Prelucrãrii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P) cu numarul de inregistrare 11472.

 

In conformitate cu legile 677/2001 si 506/2002 si cu directivele europene 95/46/CE si 2002/58/CE referitoare la protectia datelor personale, in privinta tratarii datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, BERGERAT MONNOYEUR SRL se angajeaza sa pastreze siguranta datelor personale trimise de dumneavoastra, de un membru al familiei dumneavoastra sau de o alta persoana si se angajeaza sa exploateze aceste date personale numai in scopurile definite mai jos.
Scopul colectarii de date personale pe site-ul de Internet www.bm-inchirieri.ro este : de a raspunde solicitarilor de contact, de a trimite oferte sau de informatii care ar putea sa o intereseze pe persoana de contact si de a inregistra profilurile persoanelor care raspund ofertelor noastre de munca sau care isi depun candidatura independent, pentru angajarea in cadrul societatii noastre.
Nu aveti nicio obligatie de a va transmite datele personale. Cu toate acestea, daca datele dumenavoastra personale sunt incomplete, nu va vom putea trimite documentele dorite sau nu va vom putea inregistra candidatura.

 

Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv uzului nostru intern si vor putea fi comunicate serviciilor noastre de marketing, comercial si Resurse Umane, dupa caz. Cu toate acestea, Bergerat Monnoyeur SRL is ia angajamentul ca datele dumneavoastra personale sa nu fie in niciun caz difuzate sau revandute tertilor.

In cazul in care nu mai doriti sa primiti informatii referitoare la produsele, serviciile, evenimentele societatii Bergerat Monnoyeur SRL si Bergerat Monnoyeur Inchirieri (o alta activitate a Bergerat Monnoyeur), va rugam sa ne transmiteti un mail sau o scrisoare prin posta continand mesajul ‚''dezabonare'', la urmatoarele adrese : E-Mail : Mihai.Hotinceanu@b-m.ro. BERGERAT MONNOYEUR SRL., la atentia d-lui Mihai HOTINCEANU, strada Morii nr. 5, Mogosoaia, Judetul ILFOV, Romania.

 

 

In conformitate cu Legea 677/2001, beneficiati de un drept de acces, de modificare, de rectificare si de eliminare a datelor dumneavoastra. Pentru exercitarea unuia dintre aceste drepturi, adresati-va Bergerat Monnoyeur SRL, prin posta, la urmatoarea adresa : BERGERAT MONNOYEUR SRL, in atentia d-lui Mihai HOTINCEANU, strada Morii nr 5, Mogosoaia, judet ILFOV, Romania. E-Mail : Mihai.Hotinceanu@b-m.ro

 

 

Drepturile de autor - proprietate intelectuala
Totalitatea elementelor site-ului www.bm-inchirieri.ro constituie proprietatea intelectuala exclusiva a Bergerat Monnoyeur SRL si a partenerilor sai (Caterpillar, Bergerat Monnoyeur, Groupe Monnoyeur, Bergerat Monnoyeur Location). Ca atare, reproducerea si difuzarea lor partiala sau integrala sunt interzise, in conformitate cu dispozitiile legii privind proprietatea intelectuala. Orice persoana care face acest lucru fara a avea o autorizatie prealabila si expresa din partea detinatorului acestor drepturi risca pedepsele prevazute pentru fals.

 

Linkuri la hipertexte
Site-ul www.bm-inchirieri.ro contine linkuri catre site-rui externe. Bergerat Monnoyeur SRL declina orice responsabilitate pentru continutul sau politica de confidentialitate a acestor site-uri care sunt administrate in mod complet independent.

Orice realizarea a unui hyeperlink catre site-ul www.bm-cat.ro este interzisa, fara autorizarea scrisa prealabila a Bergerat Monnoyeur SRL. In cazul in care doriti sa faceti un hyperlink de la un site exterior catre site-ul www.bm-cat.ro, contactati Bergerat Monnoyeur SRL prin email : office@b-m.ro sau prin posta (strada Morii nr 5, Mogosoaia, judet Ilfov).

 

 

Marcile
Marcile si insemnele continute in site-ul www.bm-cat.ro sunt inregistrate de Bergerat Monnoyeur si Caterpillar. Ca atare, orice persoana care le reprezinta, le reproduce, le integreaza, le difuzeaza sau le redifuzeaza risca sanctiunile prevazute in codul de proprietate intelectuala.