Adresa : Strada Morii nr. 5 MOGOSOAIA, Judetul Ilfov, ROMANIA

Tel : (+4) 021 202 76 99

Fax : (+4) 021 202 76 37

Email : office@b-m.ro

RESURSE UMANE

Deparament al Bergerat Monnoyeur si membra a retelei THE CAT Rental STORE, Bergerat Monnoyeur Inchirieri este specializata in inchirierea de utilaje si echipamente pentru profesionisti. Societatea noastra este in plin proces de cautare de persoane pentru completarea echipei sale.

Resurse Umane Bergerat Monnoyeur Inchirieri, oferte de munca

Diversitatea domeniului nostru de activitate ne permite sa cautam persoane cu competente foarte diverse: Mecanici, Vanzatori, Soferi-responsabili de livrare, Responsabili de inchirieri, etc.

 

Bergerat Monnoyeur considera ca formarea asigurata echipelor sale reprezinta un avantaj major. Pentru aceasta, se va aplica un plan de formare care sa va permita sa progresati in cadrul grupului nostru si sa va adaptati competentele la cele necesare pentru postul dumneavoastra.

 

Bergerat Monnoyeur dezvolta o politica sociala fondata pe valori umaniste puternice si pe preocuparea constanta pentru performanta si modernitate. Profesionistii pasionati de domeniul tehnic gasesc aici posibilitati importante de evolutie profesionala ca recunoastere a angajamentului si motivatiei lor.


         

Contact:
Bergerat Monnoyeur
Departament Resurse Umane
Str. Morii nr. 5
Mogosoaia, Judetul Ilfov
Tel: 021 202 76 00
Email: jobs@b-m.ro